Kansainväliset Erämessut tarjoilevat upean sisältökokonaisuuden


Kansainväliset Erämessut tarjoilevat upean sisältökokonaisuuden

Julkaistu 09.11.2023

Kansainväliset Erämessut järjestetään Riihimäen Urheilupuistossa 7.–9.6.2024. Tapahtuma tiivistyy kolmipäiväiseksi näytteilleasettajien toiveesta. Erämessujen sisältö uudistuu seuraavien sisältökokonaisuuksien myötä: MaanpuolustusAreena, Eräkirjamessut ja Erämessut goes Range – Benelli Show. Lisäksi Erämessujen ohjelmalavoihin tulee muutoksia: Mikko ”Peltsi” Peltola ja Joppe Ranta vetävät yhdessä Nuotiopiiriä ja Kalastajan Kanava ottaa vastuun kalastusaltaan ohjelmasta.

 ”Ensi kesäkuun Erämessuista tulee huippu upeat”, intoilee messujohtaja Ninni Manninen. ”Olemme jo nyt saaneet koottua upean sisältökokonaisuuden. Koronakurjimuksen jälkeen on mahtava esitellä tällainen kattaus yleisölle”, Manninen jatkaa. Viime kerralla Erämessut järjestettiin kesäkuussa 2022, jolloin koronasulusta oli kolme kuukautta ja Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan oli alkanut paria kuukautta aiemmin. ”Nyt tuntuu siltä, että saamme aloittaa puhtaalta pöydältä ja rakentaa juuri oikean messukokonaisuuden”, Manninen kertoo.

MaanpuolustusAreena järjestetään Erämessujen ensimmäisenä päivänä perjantaina 7.6.2024 kello 13–16. Siellä keskustellaan maanpuolustuksen ajankohtaisista aiheista ja niistä kuullaan myös Key Note -puheenvuoroja. Sisältönä on maanpuolustuksen innovaatiot, Nato sekä kyberturvallisuus. MaanpuolustusAreena liittyy Riihimäen kaupungin ja Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy:n Define-hankkeisiin.

Toinen isompi uusi sisältökokonaisuus on Eräkirjamessut. Eräkirjamessut on ideoinut kirjailija, toimittaja, sisältöstrategi Monni Himari, joka on myös intohimoinen kalastaja. Eräkirjamessuille tulee workshoppeja, kirjailijahaastatteluita, paneeleita sekä tietenkin erä- ja luontokirjoja myyviä yrityksiä. Monni Himari on suunnitellut Eräkirjamessuja jo pitkään. ”Ystäväni Joppe Ranta on ollut Erämessuilla juontajana ja hän ehdotti, että mitä jos nämä kaksi asiaa yhdistettäisiin. Pidin heti ideasta, näin mahdollisimman moni pääsee käymään tässä uudessa tapahtumassa”, iloitsee Himari.

Teuvo Louhisola Oy, Lopen ampumarata ja Kansainväliset Erämessut järjestävät yhteistyössä Lopen ampumaradalla tapahtuman Erämessujen aikana. Erämessut goes Range – Benelli Show -tapahtuman tähtenä on extreme ampuja, italialainen Davide De Carolis. Lisäksi tapahtumassa voi kokeilla valvotusti eri maahantuojien ja valmistajien aseita. ”Tämä on suuren shown paluu Suomeen. Olemme iloisia ja innoissamme voidessamme tarjota tämän Shown suomalaisille. Davide De Carolis esiintyy ensi kerran Suomessa Erämessuilla”, kertoo Teuvo Louhisola Oy:n toimitusjohtaja Nina Holmberg.

Nuotiopiiri on Erämessujen uusi ohjelmalava, jossa tapahtuman kaikki teemat – metsästys, kalastus, retkeily ja luonto – tulevat näyttävästi esille. Erämessujen kaksi pitkäaikaista juontajaa, Mikko ”Peltsi” Peltola ja Joppe Ranta, kokoavat Nuotiopiirin ohjelman ja vastaavat sen toteutuksesta. Kalastusalueen nimeksi tulee Kalastajan Kanavan allas ja sitä tulee vetämään nimensä mukaisesti Kalastajan Kanava. Kalastusohjelma siirtyy Riihimäen uimalan remontin vuoksi Erähallin sisäpihalle.

Lisätiedot: www.eramessut.fi
Ninni Manninen, messujohtaja, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, ninni.manninen@riihimaenmessut.fi, 050 362 6051

Pauliina Lindgren, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, pauliina.lindgren@riihimaenmessut.fi, 050 516 4004

Lue uutiset aiheista sivuiltamme:

https://www.eramessut.fi/eramessut-tiivistyy-kolmipaivaiseksi-huipputapahtumaksi.html

https://www.eramessut.fi/uutta-eramessuilla-maanpuolustusareena.html

https://www.eramessut.fi/uusi-upea-alue-eramessuille-erakirjamessut.html

https://www.eramessut.fi/eramessuilla-voi-kokea-tahtitaivaan.html

https://www.eramessut.fi/nuotiopiiri-yhdistaa-eramessujen-suosikkijuontajat.html

https://www.eramessut.fi/lopen-ampumaradalla-tapahtuu-eramessujen-aikana.html

https://www.eramessut.fi/eramessujen-kalastusalueen-ohjelma-uudistuu-ja-paikka-siirtyy.html

Takaisin listaukseen