Erämessut tiivistyy kolmipäiväiseksi huipputapahtumaksi


Erämessut tiivistyy kolmipäiväiseksi huipputapahtumaksi

Julkaistu 07.09.2023

Kansainväliset Erämessut järjestetään Riihimäen Urheilupuistossa 7.–9.6.2024. Tapahtuma tiivistyy kolmipäiväiseksi. Taustalla on näytteilleasettajien toive.

"Näytteilleasettajilta on tullut erityisesti viime tapahtuman jälkeen, mutta jo aiemmin, kyselyitä, onko mahdollista järjestää tapahtuma kolmipäiväisenä", kertoo messujohtaja Ninni Manninen. "Kysyimme asiaa mukana olevilta yrityksiltä ja 73 % oli sitä mieltä, että toivoo tapahtuman olevan kolmipäiväinen. Päätimme kuunnella vahvaa enemmistöä", Manninen toteaa.

Kansainvälisten Erämessujen järjestelyt aloitetaan toden teolla nyt syksyllä. Kiinnostus tapahtumaa kohtaan on ollut jo ennakkoon suurta. "Viime kerran tapahtumaa varjosti vielä koronatilanne ja Venäjän aloittama hyökkäyssota Ukrainaan. Nyt tuntuu, että pääsemme aloittamaan tapahtuman rakentamisen puhtaalta pöydältä, tapahtuman omilla ehdoilla", messujohtaja Manninen toteaa.

Lisätiedot: www.eramessut.fi
Ninni Manninen, messujohtaja Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, ninni.manninen@riihimaenmessut.fi, 050 362 6051

Pauliina Lindgren, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, pauliina.lindgren@riihimaenmessut.fi, 050 516 4004

Takaisin listaukseen