Näin tulet messuille

Sijainti ja kulkuyhteydet:


Riihimäki sijaitsee pääradan varressa, Helsinki–Hämeenlinna -moottoritien E12 sekä Forssa–Lahti -kantatie 54 risteyskohdassa. Helsinkiin ja Forssaan on matkaa vajaat 70 km, Lahteen 60 km, Hämeenlinnaan 30 km ja Tampereelle 110 km.

Messualue sijaitsee Riihimäen keskustassa, Riihimäen Urheilupuistossa osoitteessa Pohjolankatu 6–8. Messualueen lähellä ei ole kävijöille parkkipaikkoja.

Rautatieasemalta on ilmainen non-stop linja-autokuljetus messualueelle.

Lyhin reitti kävelijöille rautatieasemalta: Pohjoinen Asemakatu, Keskuskatu, raput puiston vierastä Salpausseläntielle, Harjukadulla kulkuportti.  Matkaa on noin kilometri. HUOM! Ei lipunmyyntiä portilta 3.

Parkkipaikat 1 ja 2 ovat maksullisia. Parkkipaikka 3 on vain busseille. Parkkilippu tarkistetaan poistuttaessa parkkipaikalta.
Parkkilippu ostettuna ennakkoon lippukaupasta tai portilta 6 €. Parkkilippu parkkipaikalta ostettuna 8 €.

Linja-autot Lopen ampumaradalla Erämessut goea Range - Benelli Show tapahtumaan lähtevät portin 2 läheltä Pohjolankadulta. 


Parkkipaikat:

Pohjoisesta saapuvat

1. Ravirata, Oravankatu, Riihimäki

Kuljetus non-stop bussilla messuportille veloituksetta. Matka messualueelle noin 1,5 kilometriä.

Etelästä saapuvat

2. Tehtaankadun messupuisto, Tehtaankatu, Riihimäki

Kuljetus non-stop bussilla messuportille veloituksetta. Matka messualueelle noin 3 kilometriä.

 

3. Bussien parkkipaikat Varuskunta-alueella. Parkkipaikat veloituksetta busseille. Ryhmä jätetään portille 2 ja sen jälkeen viedään bussi kartan osoittamille parkkipaikoille.