Nuotiopiiri yhdistää Erämessujen suosikkijuontajat


Nuotiopiiri yhdistää Erämessujen suosikkijuontajat

Julkaistu 25.10.2023

Nuotiopiiri on Erämessujen uusi ohjelmalava, jossa tapahtuman kaikki teemat – metsästys, kalastus, retkeily ja luonto – tulevat näyttävästi esille. Erämessujen kaksi pitkäaikaista juontajaa, Mikko Peltsi Peltola ja Joppe Ranta, kokoavat Nuotiopiirin ohjelman ja vastaavat sen toteutuksesta Erämessuilla kesäkuussa.

 

Mikko Peltsi Peltola on ollut Erämessuilla useampana vuotena juontamassa ohjelmia vaihtuvilla ohjelmapaikoilla. Ensi vuonna Peltsin rooli muuttuu, kun hän keskittyy juontamaan Nuotiopiiriä Joppe Rannan kanssa. Pitkän linjan eräalan toimittajana hänellä on kokemusta retkeilystä, pyöräilystä, kalastamisesta, eräilystä ja metsästyksestä. Peltsi on tv:stä tuttu muun muassa ohjelmista Peltsin toinen luonto, Erätulilla, Peltsin kova vuosi, Peltsin Lappi sekä Peltsin ja Tomin retkeilyvinkit. Kalastus on Peltsille tärkeää: ”Kalastus on korvien välille ja mielenterveydelle valtava voimavara. Kalareissu on hyvä, vaikka ei saada kalaa. Kalastus itsessään on luontoelämys”, toteaa Peltola.

 

Retkinikkari Joppe Ranta on isännöinyt aiemmin omaa lavaa Erämessuilla. Hän on tunnettu retkeilytoimittaja, joka on työskennellyt lehdissä, televisiossa, radiossa ja sosiaalisessa mediassa. Retkinikkari-nimi tulee ajalta, jolloin Joppe Ranta jakoi TV2:n Erätulilla-ohjelmassa vinkkejä ja niksejä katsojille. Retkeilyalan sekatyömiehellä on alalla hyvin laaja työkenttä. Jopen kiinnostuksen kohteita ovat suomalainen retkeilykulttuuri ja erätaidot.

 

”Ehdotimme Erämessujen tiimille lavaa, jossa kaikki messujen teemat olisivat mukana”, kertoo Ranta. ”Mietimme pitkään nimeä paikalle ja Nuotiopiiri valikoitui nimeksi muun muassa sen vuoksi, että se vie kuulijan jo tiettyyn tunnelmaan. Haluamme alueelle aitoa vuorovaikutusta messuyleisön kanssa”, Ranta jatkaa. ”Olemme aina valmiita kuulemaan uusia ideoita ja niiden kehittäjiä. Innolla odotamme Nuotiopiirin monipuolista ja laadukasta ohjelmaa”, messujohtaja Ninni Manninen kertoo.

 

Lisätiedot: www.eramessut.fi
Ninni Manninen, messujohtaja, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, ninni.manninen@riihimaenmessut.fi, 050 362 6051

Pauliina Lindgren, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, pauliina.lindgren@riihimaenmessut.fi, 050 516 4004

Takaisin listaukseen