Erämessujen kalastusalueen ohjelma uudistuu ja paikka siirtyy


Erämessujen kalastusalueen ohjelma uudistuu ja paikka siirtyy

Julkaistu 03.11.2023

Kalastus on yksi Kansainvälisten Erämessujen teemoista. Kalastusalueen nimeksi tulee Kalastajan Kanavan allas ja sitä tulee vetämään nimensä mukaisesti Kalastajan Kanava. Kalastusohjelma siirtyy Riihimäen uimalan remontin vuoksi Erähallin sisäpihalle.

 

Erämessuilla on ollut perinteisesti laadukasta kalastusohjelmaa. Ensi kesänä kalastusohjelmasta vastaa Kalastajan Kanava. Kalastajan Kanava on digitaalinen media, joka tarjoaa kalastusuutisia, ajankohtaisia dokumentteja, faktoja ja vinkkejä välineistä, kalastustekniikoista, näkemyksiä erilaisista kalastuspaikoista ja -tavoista sekä tarinoita itse kalastajista lajin ytimessä. Kansainväliset Erämessut teki yhteistyötä Kalastajan Kanavan kanssa myös edellisillä messuilla.

 

”Olemme tyytyväisiä, kun voimme laajentaa yhteistyötä tänä vuonna”, kertoo messujohtaja Ninni Manninen. Kalastajan Kanava ottaa vastuun kalastuksen ohjelman monipuolisuudesta ja tehokaksikko Jyri Kuusisalo ja Anne-Maarit Sepling myös juontavat alueen. ”Meillä on jo paljon suunnitelmia, mitä Kalastajan Kanavan altaan ohjelmaan ensi kesänä tulee”, kertoo Jyri Kuusisalo. ”Hienoa päästä laajaan yhteistyöhön Erämessujen kanssa. Kalastajan Kanavan altaalle tulee vinkkejä, neuvoja ja näyttämistä niin aloittaville kuin kokeneille kalastajille”, Kuusisalo lupaa.

 

"Kalastus on todella tärkeä osa Riihimäen Erämessuja ja siksi panostamme väliaikaiseen altaaseen", kertoo messujohtaja Ninni Manninen. Riihimäen maauimalan altaita on käytetty aiempina vuosina kalastusalueen ohjelmapaikkana, ja altaiden ympärillä on ollut kalastustuotteita myyviä osastoja. Siirrettävä allas vuokrataan Suomen Messuilta ja se sijoitetaan Erähallin sisäpihalle. Tämän tyyppisiä altaita käytetään sisähallitapahtumissa. ”Olemme laskeneet, että saamme kaikille uimalan pihalla olleille näytteilleasettajille uuden paikan Erämessujen muilta alueilta. Kalastus tulee olemaan messuilla yhtä vahvasti läsnä kuin aiempina vuosina”, toteaa Manninen.

 

Lisätiedot: www.eramessut.fi
Ninni Manninen, messujohtaja, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, ninni.manninen@riihimaenmessut.fi, 050 362 6051

 

Pauliina Lindgren, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, pauliina.lindgren@riihimaenmessut.fi, 050 516 4004

 

Jyri Kuusisalo, Kalastajan Kanavan vetäjä, toimittaja, jyri@kalastajankanava.fi, 0500 415 779

Takaisin listaukseen