Uusi upea alue Erämessuille – Eräkirjamessut


Uusi upea alue Erämessuille – Eräkirjamessut

Julkaistu 06.10.2023

Kansainvälisten Erämessujen yhteyteen tulee ensi keväänä uusi teema-alue – Eräkirjamessut. Eräkirjamessut on ideoinut Monni Himari, ja hän tulee myös organisoimaan alueen. Eräkirjamessuille tulee workshoppeja, kirjailijahaastatteluita, paneeleita sekä tietenkin erä- ja luontokirjoja myyviä yrityksiä.

Monni Himari on suunnitellut Eräkirjamessuja jo pitkään. ”Ystäväni Joppe Ranta on ollut Erämessuilla juontajana ja hän ehdotti, että mitä jos nämä kaksi asiaa yhdistettäisiin. Pidin heti ideasta, näin mahdollisimman moni pääsee käymään tässä uudessa tapahtumassa”, iloitsee Monni Himari.

”Tämä yhteistyö tuo Erämessujen yhden teeman, eli luonnon, vielä paremmin tapahtumassa esille. On mahtava tehdä yhteistyötä Monnin kanssa: hän pursuaa ideoita ja hänellä on kyky toteuttaa ne. Tästä ei voi tulla kuin loistava osio Erämessuille”, kehuu messujohtaja Ninni Manninen.

Eräkirjamessuilla tulee olemaan ex libris, luontokirjoitus ja -piirtämistyöpajoja, mielenkiintoisia puheenvuoroja eräkirjallisuudesta, retkeilyartikkelien tekemisestä ja luonnon kuvaamisesta sanoin ja kuvin.  Lisäksi tapahtumaan pyritään saamaan paneelikeskusteluita aiheesta. Kirjailijanakin ansioitunut Himari lupaa ainakin yhden kirjan julkistustilaisuuden tapahtumaan.

Ohjelmaa päivitetään sen varmistumisen myötä Erämessujen verkkosivuilla. Jos haluat mukaan Eräkirjamessuille ohjelmaan tai myyjäksi, voi olla suoraan yhteydessä Himariin.

 

Lisätiedot: www.eramessut.fi
Ninni Manninen, messujohtaja, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, ninni.manninen@riihimaenmessut.fi, 050 362 6051

Pauliina Lindgren, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy / Riihimäen Messut, pauliina.lindgren@riihimaenmessut.fi, 050 516 4004

Eräkirjamessujen yhteyshenkilö:

Monni Himari, kirjailija, toimittaja ja sisältöstrategi, Havulaavu Oy, EU +358 (0) 50 440 5686, info@erakirjamessut.fi

erakirjamessut.fi / @erakirjamessut

monnihimari.fi / @monnihimari

kalast.us / @kalast.us

Takaisin listaukseen