M&A Trading Oy – pikkuvaunuja ja sähköfillareita


Julkaistu 07.06.2022

Pikkuvaunut.fi – retkeilyn helppoutta

M&A Trading Oy:n edustamat pienet retkeily- ja matkailuvaunut tuovat paljon uusia mahdollisuuksia metsästäjille, kalastajille, luontokuvaajille ja kaikille luontoa rakastaville seikkailijoille. Mallisto soveltuu erityisen hyvin myös hybridi- ja sähköautoille keveytensä ansiosta – osaa niistä voi vetää jopa mönkijällä tai moottorikelkalla. Retkeilyautoon verrattuna pienet vaunut ovat usein tilavampia ja paremmin varusteltuja. Lisäksi leiriytymisen jälkeen auto on helppo irrottaa leiristä tarpeen tullen. Vaunut ovat myös lämpöeristettyjä ja ne voi varustaa mm. lämmittimillä ja monipuolisilla keittiövarusteilla. Suurin osa vaunumalleistamme on keveytensä ansiosta katsastusvapaita ja niihin jokaiseen luvataan vähintään 24 kuukauden takuu yksityisasiakkaalle.

Haluammekin tuoda vaunumallistomme avulla liikkumisen vapauden mahdollisimman monen ihmisen ulottuville.

Baskent-matkailuvaunut tulevat Luoteis-Turkista ja tarjoavat ajatonta muotoilua markkinoiden edullisimpaan hintaan. Valmistaja on tunnettu tehokkuudestaan ja asiakaslähtöisyydestään – useita vaunuja onkin mahdollista räätälöidä ostajan tarpeiden mukaan.

Caretta on Turkin johtava vaunubrändi, jonka vaunuja viedään nykyään yli 40 maahan eri puolelle maailmaa. Jokainen vaunu on valmistettu tiukkojen standardien mukaisesti ja valmistaja takaa tuotteilleen ensiluokkalaisen laadun, asuupa asiakas missä päin maailmaa tahansa.

Vuonna 2012 perustettu liettualainen GS Trailers pitää tinkimättä kiinni omista arvoistaan, joita ovat mm. rehellisyys, innovatiivisuus ja eksklusiivisuus. Yritys alkoi jo varhain keskittää kaiken osaamisensa GS Teardrop -vaunumalliin. GS Trailersilla onkin syytä olla erityisen ylpeä tuotteestaan, joka on varmasti yksi tyylikkäimmistä ja laadukkaimmista kevyistä matkailuvaunuista.

Käy kokemassa pikkuvaunujen helppous ja monipuolisuus Erämessuilla. Nähtävillä ovat mm. erähenkinen Baskent Panzer, tyylikäs Caretta 1500 sekä hyvin varusteltu GS Teardrop.

 

Sähköfillarit.fi – pyöräilyn uusi tuleminen

M&A Trading Oy:n maahantuomat Crussis-sähköpyörät tulevat nopeasti kasvavalta tsekkivalmistajalta. Painopiste valikoimassa on edullisemman pään maastopyörissä silti laadusta tinkimättä. Edullisimmat mallit soveltuvat hyvin esimerkiksi työmatka- ja retkeilykäyttöön, kalleimmat kestävät rajummankin maastorymistelyn.

Crussis käyttää tutumpien Boschin ja Bafangin sähkömoottoreiden lisäksi italialaisia huipputehokkaita ja -laadukkaita OLI Sport -moottoreita. Vuodeksi 2021 Crussis valmisti 8000 OLI Sport -moottorilla varustettua sähköpyörää erittäin hyvin asiakaskokemuksin. Crussis-sähköpyörään luottaa mm. jääkiekkolegenda Jaromir Jagr.

Tervetuloa koeajamaan Crussis-sähköpyöriä Erämessuille.

 

Yhteystiedot

info@matrading.fi

www.pikkuvaunut.fi

www.sähköfillarit.fi

Takaisin listaukseen