Erämessut Goes Range – Benelli Show

Erämessut Goes Range – Benelli Show

Benelli Show

Erämessut Goes Range – Benelli Show Tapahtuman päätähtenä esiintyy kuuluisa italialainen Extreme ampuja Davide De Carolis! Intohimon ammuntaan De Carolis on perinyt isältään, jonka kanssa hän on kulkenut metsällä pienestä pitäen. Urheiluammuntaan De Carolis lähti mukaan vahingossa ystävien innoittamana. Mies on voittanut urallaan lukuisia kansainvälisen tason kilpailuja. Kilpailuista Daviden ura on jatkunut Extreme -ampujana ja nykyisin hän pitää hallussaan mm. viittä eri maailman ennätystä; ampuma-aseilla suoritetuissa Extreme -tempuissa. 

Davide De Carolis esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Suomessa ja näytöksiä on kaiken kaikkiaan viisi. Näytökset ovat yleisölle ilmaisia ja näytöksen kesto on n. 30 min.

Erämessut Goes Range – Benelli Show -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Teuvo Louhisola Oy, Lopen ampumarata ja Riihimäen Erämessut. Kaikki Erämessuilla olevat aseiden maahantuojat ja valmistajat voivat tuoda koeammuntaan aseitaan testattavaksi.

Tapahtuma on Erämessujen kävijöille veloitukseton ja sinne on Erämessualueelta bussikuljetus. Bussit kulkevat radan ja messualueen väliä kaikkina päivinä ja aikataulu julkaistaan myöhemmin. Myös omalla autolla voit saapua paikalle, sillä rata-alueella sijaitsee yksi messujen parkkialueista. 

Tapahtuma alueen catering -palvelut pitävät huolen siitä, että nälkä ei pääse yllättämään vaan evästä löytyy niin isoon kuin pieneenkin nälkään.

Tule sinäkin mukaan näkemään ja kokemaan uskomaton Benelli Show! Tätä ei kannata missata, joten laitathan jo nyt päivät kalenteriin!

 

Tapahtuman tiedot:

Pe 07.06.2024, klo 12:00-12:30, 15:00-15.30
La 08.06.2024, klo 12:00-12:30, 15:00-15:30
Su 09.06.2024, klo 12:00-12:30

Teema:

Metsastys

Tapahtumapaikka:

Lopen ampumarata