Virtuaaliset Erämessut

Virtuaaliset Erämessut järjestetään yhtä aikaa perinteisten live Erämessujen kanssa. Yhdessä virtuaalista ja live -tapahtumia kutsutaan hybridi Erämessuiksi. Virtuaalitapahtuma tarkoittaa sitä, että kävijät kohtaavat näytteilleasettajat verkossa omalta tietokoneeltaan, tabletiltaan tai puhelimeltaan.

Mitä virtuaalimessuilla tehdään?

Kävijä voi tutustua näytteilleasettajiin virtuaaliosaston kautta. Siellä kävijä voi keskustella näytteilleasettajien kanssa chattipalvelussa. Kävijä voi käydä katsomassa omassa tahdissaan virtuaalipuolen ohjelmaa, kaikki ohjelma virtuaalipuolella ei ole kelloon sidottua. Kävijä voi tutustua eri tuotteisiin ja siirtyä näytteilleasettajien verkkosivulle tekemään ostoksia. Kävijöiden tulee rekisteröityä palveluun ja pääsymaksu virtuaalitapahtumaan on 5 €.

Uskalla kokeilla uutta

Teemme ensimmäistä kertaa virtuaalitapahtumaa, joten valitsimme kumppanin, jolla on kokemusta niistä. Käytämme Liveton virtuaalitapahtuma alustaa. Tämä alusta on suunniteltu virtuaalitapahtumiin, se aktivoi kävijää, se toimii responsiivisesti eli tietokoneella, mobiililla tai tabletilla. Se on skaalautuva eli sinne mahtuu niin paljon kävijöitä, kun heitä on tulossa. Liveton tiimi auttaa meitä ja teitä, heti kun omat virtuaalitaitomme eivät riitä.