Riihimäen Messujen tiimiin uusi messuammattilainen


Riihimäen Messujen tiimiin uusi messuammattilainen

Julkaistu 06.02.2020

Pauliina Lindgren aloitti maanantaina 27.1.2020 markkinointi- ja viestintäpäällikkönä Riihimäen Messut Oy:llä. Riihimäen Messut järjestää Kansainväliset Erämessut 4.–7.6.2020

Pauliina Lindgren työskenteli aiemmin Tampereen Messut Oy:llä. Hän ehti työskennellä siellä 20 vuotta ennen siirtymistä Riihimäen Messuille. Lindgren työskenteli myynnissä, projektipäällikkönä, sisältöpäällikkönä ja markkinointi-viestintä -tiimin vetäjänä. Hänellä on laaja ja monipuolinen kokemus tapatuma-alalta.

”Tapahtuma-alan vauhti innostaa minua. Koska maailma digitalisoituu, ihmiset tarvitset paikkoja kohdata
kasvokkain. Tällä alalla on valtavasti potentiaalia. Työskentelimme Ninni Mannisen ja Marina Leppärannan kanssa yhteisissä projekteissa vuosina 2015 ja 2017. Odotan innolla työskentelyä näiden upeiden messuammattilaisten kanssa”.

”Hienoa saada tiimiin messualan pitkän linjan ammattilainen”, toteaa Riihimäen Messujen hallituksen puheenjohtaja Mika Herpiö. ”Laskimme juuri, että tällä hetkellä Riihimäen Messujen kolmen hengen tiimillä on yhteensä yli 80 vuoden kokemus tapahtumanjärjestämisestä. Tällä kokemuksella, innokkuudella ja vankalla osaamisella messuyhtiön tulevaisuus näyttää todella hyvältä”.

Kansainväliset Erämessut järjestetään seuraavan kerran 4.–7. kesäkuuta. ”Järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Näyttelypinta-alasta on varattuna noin 80 % ja sisältöä on rakennettu pitkälle. Messuille tulee jälleen paljon koettavaa ja kokeiltavaa. Yksi tämän vuoden uutuus on 2.000 m2 maastopyörärata, jossa kävijät pääsevät kokeilemaa erilaisia maastopyöriä. Suomalainen kaipaa luontoon, joten eräily elää vahvana”, kertoo Riihimäen Messujen toimitusjohtaja Ninni Manninen.

Lisätiedot: www.eramessut.fi
Ninni Manninen, toimitusjohtaja Riihimäen Messut Oy, ninni.manninen@riihimaenmessut.fi, 050 362 6051
Pauliina Lindgren, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Riihimäen Messut Oy, pauliina.lindgren@riihimaenmessut.fi, 050 516 4004

Takaisin listaukseen