Messuaikaiset ravintolat

Messuaikaiset ravintolat

Pääravintola Eventhits Ruokaravintolat 

palvelee tuttuun tapaan lounasravintolassa koululla, siellä tarjotaan koko perheelle maittava lounashetki.

Food courtissa on grilliravintola, jossa grillataan aidoilla hiilillä suomalaisen kesän herkkuja. 

Uutuutena, Kalastajan Kanavan altaan lähellä, palvelee Kalastajakoju, jossa pääosaa näyttelee kalaburgeri, fish & chips ja lohikeitto.

Erähallissa Eräkirjamessujen vieressä on aito kahvio, kaikkine herkkuineen. Siellä voit levähtää hyvän kahvin ja nisun äärellä keskellä hektisintä messupäivää.

 

Food court:

Riihimäkeläinen Papa's Smokery BBQ savustaa hitaasti, miedossa lämpötilassa tarkkaan valikoiduista lihoista muun muassa briskettiä (naudan rintaa) ja nyhtöpossua, joista valmistetaan hampurilaisia tai lihalautasia. Valikoimasta löytyy myös fish & chips sekä nakkiperunat.

Nature Paavola tarjoaa vastapaistetut lätyt herkullisen hillon kanssa. Tarjolla on myös kylmät kuohumahlat – horsmankukka ja raparperimesiangervo.

MySate tarjoaa indonesialaista makumaailmaa. Makuelämys perustuu hiiligrillattuihin vartaisiin, joita saatavilla naudanliha-, kana- ja kasvisvaihtoehtoina riisin ja maailmankuulun satay pähkinäkastikkeen sekä chilikastikkeen kera. 

 

Muut ruokapisteet:

Katinalan lihakaupan ja leipomon erittäin suositut nyhtöpossu- ja nakkihodarit omasta makkaratehtaasta ja leipomosta. Uutuutena bbq-savumajoneesikastike nyhtöpossulle. Kaikki on tehty omassa tehtaassa Hattulan Katinalassa ja raaka-aineena on vain kotimaista lihaa. Tarjolla myös kahvia ja oman leipomon pullia.

Riihimäkeläinen Ruisherkku tarjoaa valkosipulivoissa paikan päällä paistettuja herkullisia ruisleipätikkuja. Tule maistamaan pieni mukillinen maistuvana välipalana tai ruokaisa annos erilaisten lisukkeiden kanssa. Ruisherkun löydät seuraamalla messualueella leijailevaa houkuttelevaa valkosipulintuoksua.

Sotilaskotisisaret keittävät perinteistä hernerokkaa soppatykillä. Tänä vuonna he paistavat Erämessuille sodemunkit varuskunnassa ja samalla Erämessutoimintaan yhdistyy sotilaskotisisarten valmiustoimiharjoituksen, kenttäleipomon käyttö. Kenttäleipomossa telttakankaan suojista valmistettuja sodemunkkeja messuväelle paistetaan kolmessa tunnissa jopa 1 200. Riihimäen sotilaskotiyhdistys on toiminut Riihimäellä tänä vuonna 100 vuotta. Toiminta on vapaaehtoista toimintaa varusmiesten ja reserviläisten hyväksi.

RiPS pitää Ohjelma-areenalla kioskia, jossa on tarjolla Kivikylän Huiluntuhtia, kahvia, mokkapaloja ja pullaa. Ostamalla kioskilta tuet paikallista liikuntaa ja urheilua.

Lapin ravintola tarjoaa karhukäristystä ja poronkäristystä muusilla, lohta, poropyttistä sekä makkaraperunoita.

Suomen Meriruokakeittiö on riista- ja kalaravintola, jälkiruokana muurinpohjalettuja.

 

Riihimäen kaupungin ravintoloita löydät täältä:

https://www.visitriihimaki.fi/herkuttele/ravintolat/