Vinkkejä kotimaisten kalojen käsittelyyn pyyntihetkestä fileeksi asti. Esityksessä kerrotaan kalan alkukäsittelyn merkityksestä kalan säilymiselle ja maulle sekä näytetään eri kalalajien perkaus ja fileointi. Tutustutaan myös lyhyesti kalankäsittelyvälineisiin. Käsiteltävinä lajeina on saatavuudesta riippuen muun muassa ahventa, kuhaa, särkeä ja lahnaa. Kalankäsittelijänä Jaana Vetikko. Vapaa-ajankalastajien teemavuoden Kalastus maistuu! -vinkit kalastusharrastukseen ja kalankäsittelyyn.
Osastolla U 331.
Tapahtuman tiedot:
Pe 07.06.2024, klo 12:00, 15:00
La 08.06.2024, klo 12:00, 15:00
Su 09.06.2024, klo 12:00, 14:00
Teema:
Kalastus
Tapahtumapaikka:
Osastoilla tapahtuva ohjelma