Messu- ja tapahtumajärjestäjät seuraavat koronavirustilannetta


Messu- ja tapahtumajärjestäjät seuraavat koronavirustilannetta

Julkaistu 06.03.2020

Päivitys 3.4.2020

Riihimäen Messut miettii Erämessujen siirtämistä koronaepidemian vuoksi. ”Olemme tehneet näytteilleasettajille kyselyn mahdollisesta siirtoaikataulusta. Heillä on tämä viikko aikaa vastata”, kertoo toimitusjohtaja Ninni Manninen. ”Riihimäen Messujen hallitus kokoontuu ensi viikolla ja kerromme vielä ennen pääsiäistä mitä tehdään. Nyt mennään ihmiset ja terveys edellä”, Manninen summaa.

- - - - - - - - - - - -

 

Päivitys 17.3.2020

Näytteilleasettajien ja kävijöiden turvallisuus on meille hyvin tärkeää ja siksi seuraamme koronaepidemiaa.
 
Valtioneuvoston ja THL:n suositusten mukaisesti kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti (12.3.2020).

Erämessut järjestetään 4.–7.6.2020 Riihimäen Urheilupuistossa. ”Tällä hetkellä viranomaisten mukaan siirtämiselle ei ole tarvetta. Tilanne on vakava, seuraamme tilannetta tarkasti ja toivomme parasta, että kesäkuun alussa ollaan selvillä vesillä ” Ninni Manninen, Riihimäen Messut Oy:n toimitusjohtaja kertoo.

- - - - - - - - - - - -

6.3.2020

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyritykset seuraavat tiiviisti koronavirustilannetta ja noudattavat tarkoin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry on kansainvälisen messujärjestö UFI:n jäsen ja seuraa tilannetta tiiviisti myös tämän globaalin verkoston kautta.

Suomalaisviranomaisten tämänhetkinen näkemys on, että tilanne Suomessa on vakaa ja koronavirustartunnan riski pieni. Messuohjelmien muutoksiin ei siten tämänhetkisen tilanteen perusteella ole syytä. Tilannetta seurataan jatkuvasti. ”Messuilla on suuri merkitys maamme elinkeinoelämälle ja tapahtumia järjestetään aivan normaalisti, koska viranomaisten mukaan sille ei ole tällä hetkellä mitään estettä”, sanoo Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n puheenjohtaja Juha Rahko.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ajankohtaistiedotteet koronavirustilanteesta:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry kattaa hyvin ammattimaisen messujärjestämisen Suomessa. Jäseniä ovat Suomen Messut Osuuskunta, Tampereen Messut Oy, Turun Messukeskus Oy, Lahden Messut, Jyväskylän Messut Oy, Pohjois-Suomen Messut ry., Pohjanmaan Expo Oy, Suomen Asuntomessut Osuuskunta, Mediapro Messut Oy, Riihimäen Messut Oy ja KPK Events Oy. www.messutsuomessa.fi

Lisätietoja: Ninni Manninen, toimitusjohtaja, Riihimäen Messut Oy,  + 358 50 362 6051, ninni.manninen(at)riihimaenmessut.fi
Pauliina Lindgren, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Riihimäen Messut Oy, +358 50 516 4004, pauliina.lindgren(at)riihimaenmessut.fi

Takaisin listaukseen