Kulkurin iltakalja – kuuletko korven kutsun?

 

 

 

Kun retkeilijä pysähtyy kauniille paikalle ja nauttii yhden oluen, on juoman maulla tänä päivänä hyvin suuri merkitys. Parhaimpiin hetkiin valitaan nykyisin parhaimmat maut. Korpi kutsuu ja tähän huutoon vastaa Karvilan panimo, joka Enonkoskella suuren pihakuusen katveessa valmistaa laadukkaita ja maukkaita pienpanimo-oluita. Ville Purontaus nousee Retkinikkarin ohjelmalavalle valottamaan panimon taustoja, mutta on luvannut myös kertoa oluentekoprosessin tarkan kulun. Pohdimme, miksi suomalaiset juovat mieluiten lageria ja mikä on oluthetken merkitys kulkijalle. Rupattelemme Villen kanssa myös makumaailmoista ja paljastamme, miten syntyi Erämessuja varten Karvilan panimolla pantu erikoiserä kuusenkerkällä ryyditettyä savulageria. Keskustelua voi seurata tuoppi kourassa, sillä juhlajuomaa on myynnissä Koivikon baarissa. Lavalla hankalia tuoppi kourassa kyselee Joppe Ranta.

assets/media/images/2022/lava_kulkurin iltakalja.jpg
assets/media/images/2022/savulager_etiketti_1.JPG

Tapahtuman tiedot:

Pe 10.06.2022, klo 17:00

Teema:

Retkeily

Tapahtumapaikka:

Retkinikkari-lava