Erämessut järjestetään 10.–13.6.2021 terveysturvallisuus huomioiden


Erämessut järjestetään 10.–13.6.2021 terveysturvallisuus huomioiden

Julkaistu 03.09.2020

Kansainväliset Erämessut järjestetään 10.–13.6.2021 terveysturvallisuus huomioiden

Kansainväliset Erämessut järjestetään 10.–13.6.2021 Riihimäen Urheilupuistossa. Ensi kesäkuun tapahtuma keskittyy tuttuun tapaan metsästykseen, kalastukseen, retkeilyyn ja luontoon. Teemoja tarkastellaan vastuullisuuden näkökulmasta. Vastuullisuus on ilmiö, joka näkyy nyt kaikkialla.  Messujen isäntänä toimii Mikko ”Peltsi” Peltola.

Erämessuilla seurataan tarkasti koronavirusepidemiaa ja noudatetaan viranomaismääräyksiä

Kukaan ei tiedä, mikä on tapahtumateollisuuden tilanne kesällä 2021. ”Meille on tärkeää järjestää tapahtuma, johon on turvallista tulla ja johon voi turvallisin mielin sitoutua”, kertoo Riihimäen Messujen toimitusjohtaja Ninni Manninen. Riihimäen Messut seuraa tarkasti koronaepidemian kehitystä ja viranomaismääräyksiä. Lisäksi Erämessujen turvallisuusohjeita päivitetään seuraten tarkasti koronatilanteen kehitystä mm. alan järjestön Meta Ry:n (Messu- ja tapahtumanjärjestäjät) kanssa. ”Erämessuihin mennessä olemme oppineet elämään koronan kanssa terveysturvallisuus edellä”, jatkaa Manninen.  

Messuilla ihmiset voivat kohdata toisensa livenä

”Messut on paras media kasvokkain kohtaamiseen”, toteaa Ninni Manninen. ”Digiaikana tarvitsemme livekohtaamisia yhdistävän teeman ympärille. Monille yrityksille messut ovat yksi tärkeimmistä paikoista tehdä markkinointia ja myyntiä. Siksi haluamme järjestää tapahtuman, jossa ihmiset voivat kohdata. Teemme kaikkemme, jotta Erämessuille on turvallista tulla. Me toteutamme eräalan huipputapahtuman ihmiset edellä”, Manninen vakuuttaa.

Takaisin listaukseen