Erämessut siirtyvät: ohjeet ennakkolippujen ostaneille


Erämessut siirtyvät koronavirusepidemian vuoksi. Mitä tehdä, jos on ostanut ennakkoon lipun?

Erämessut siirtyvät: ohjeet ennakkolippujen ostaneille

Julkaistu 08.04.2020

Kansainväliset Erämessut oli tarkoitus järjestää 4.–7.6.2020 Riihimäen Urheilupuistossa. Koronavirusepidemian vuoksi tapahtuman järjestäminen ei ole turvallista ja vastuullista. Riihimäen Messujen hallitus teki 7.4.2020 päätöksen, että Erämessut siirretään vuodella eteenpäin. Seuraavat Kansainväliset Erämessut järjestetään 10.–13.6.2021.

Mitä tehdä, jos on jo ostanut lipun Erämessuille?

1)      Jos haluatte tulla Erämessuille 2021, voitte käyttää olemassa olevaa lippua. Se käy myös 10 –13.6.2021.

2)      Jos kuitenkin haluatte vielä miettiä asiaa, voimme palauttaa rahat. Rahojen palautus toimii näin:

  1. Olkaa yhteydessä Liveton asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@liveto.io). Viestissä tulee ilmoittaa sähköposti, jolla tilaus on tehty sekä tilausnumero.
  2. Ottakaa Livetoon mahdollisimman nopeasti yhteyttä kuitenkin viimeistään 15.5.2020. Tämän jälkeen rahoja ei palauteta. Liveto palauttaa lippujen rahat automaattisesti maksupalvelu Paytrailin kautta,joten tilinumeroa ei tarvitse ilmoittaa. Palautuksessa voi mennä useampi viikko, joten toivomme kärsivällisyyttä.
  3. Palautuksen jälkeen tilauksenne poistetaan ja lippu mitätöidään.

Meille tärkeintä ovat ihmiset – henkilökunta, asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Emme halua vaarantaa kenenkään turvallisuutta. Vaikka jouduimme tekemään tämän raskaan päätöksen, nyt on aika katsoa tulevaisuuteen ja tehdä entistä upeampi tapahtuma kesälle 2021 – toivomme näkevämme teidätkin siellä!

Takaisin listaukseen