Aitoja kertomuksia – Padraig Croke

 

 

Mitä on bushcraft ja mitä sinun tulee tietää siitä?  Onko tärkeämpää oikea väline vai oikea tieto? Nämä ovat kysymyksiä, joita monet ulkoilun harrastajat pohtivat nykyään. Padraig Croke löysi tämän kysymyksen edestään, kun hän löysi uuden harrastuksen pariin, josta myöhemmin myöhemmin uusi osa hänen elämäänsä. Ulkoilu ei ole kiva kuva sosiaalisessa mediassa, se on tapa elää ja ajatella. Padraig nousee Retkinikkarin lavalle kertomaan, kuinka seuraamalla bushcraft- ja outdoor-elämän intohimoa, hänen tiensä vei toimistotyöstä Irlannista suomalaisiin metsiin.

Hänellä on irlantilaisena etuoikeus ja ainutlaatuinen näkökulma olla osa outdoor-elämää, jossa voi vangita kokemuksia tekstiksi ja kuviksi sekä osana kansainvälistä bushcraft-yhteisöä voi harrastaa, mutta samalla työskennellä tiiviisti kansainvälisesti retkeilybrändien kanssa, ja asua silti Suomessa.

Padraig Croke on irlantilainen suunnittelija, kirjailija, valokuvaaja ja podcasteri. Nykyään Suomessa asuva Padraig teki valinnan päästäkseen lähemmäksi luontoa. Nyt hän dokumentoi ja tallentaa ulkoseikkailunsa kirjoittamalla ja valokuvaamalla sekä podcastillaan Trial by Fire.

assets/media/images/2022/LAVA_padraig_Aitojakertomuksia_2.JPG
assets/media/images/2022/LAVA_padraig_Aitojakertomuksia_3.JPG
assets/media/images/2022/LAVA_padraig_Aitojakertomuksia_4.JPG

Tapahtuman tiedot:

Pe 10.06.2022, klo 13:30, 16:30
La 11.06.2022, klo 13:30, 16:30

Teema:

Retkeily

Tapahtumapaikka:

Retkinikkari-lava