figbsederu

Koeaja läskipyöriä Pyöräliike Lundbergin osastolla

Julkaistu 23.3.2016

Pistä läskiksi ja luo omat reittisi Pyöräliike Lundbergin osastolla

Tule koeajamaan läskipyöriä ja muita pyöräuutuuksia Pyöräliike Lundbergin ja Trekin osastolle U540. Osastolle rakennetulla maastoradalla pääset asiantuntijoiden opastuksella tutustumaan ”läskeilyn” maailmaan. Fatbike eli tuttavallisemmin läskipyörä sopii hienosti koko perheen monipuoliseen luonnossa liikkumiseen ja retkeilyyn. Läskillä maastossa liikkuminen on helppoa, turvallista ja ennen kaikkea hauskaa!  Varusteltuna läski muuttuu helposti erinomaisesta talvipyörästä luotettavaksi kuormajuhdaksi vaelluskäyttöön pitempiäkin taipaleita varten. 

Osastolla on esillä ja koeajettavana läskipyörien lisäksi kattavasti muitakin uutuuksia, kuten sähköpyöriä ja maastopyöräilyn kesän kuumin trendi, ns. plussakokoisilla renkailla varustettuja maastopyöriä. Asiantuntijat opastavat oikeantyyppisen pyörän valinnassa ja perehdyttävät pyöräilyn maailmaan. Heiltä saat myös vinkit pyörän varusteluun ja säätöihin.

Pyöräliike Lundberg on vuonna 1991 perustettu keravalainen polkupyöräilyn erikoisliike, joista löytyy Etelä-Suomen kattavin valikoima erilaisia pyöriä ja tarvikkeita unohtamatta ammattitaitoista huoltoa ja pyöränmitoituspalvelua. Yhdysvaltalainen Trek on vuonna 1976 perustettu polkupyörien ja tarvikkeiden valmistaja. Merkki on tunnettu pyöräteknologian ja suunnittelun edelläkävijä ja yksi maailman suurimmista valmistajista.

Listätietoja: www.trekbikes.com
Kuva: Copyright by Trekbikes.com

Takaisin uutislistaukseen