figbsederu

Koiran kanssa messuille?koira_nettiin.jpg

Olet tervetullut koirasi kanssa ERÄmessuille. Koirat ovat omistajiensa vastuulla messuilla ja ne on pidettävä kytkettyinä. Vältä suuria väkijoukkoja. Älä jätä koiraasi kuumaan autoon odottamaan.

Ruuhkaisina aikoina suosittelemme viemään koirasi ShowHau koiraparkkiin. Koiraparkissa koirat ovat valvottuja ja saavat vettä ja varjoa. Koiraparkki löytyy ShowHau -tapahtuma-alueelta C-hallin vierestä. Koiraparkki maksaa 10 €. Petotesti
Koirien kanssa luonnossa liikkuessa voit kohdata hirven tai vaikka luonnossa elävän pedon. Tuo koirasi petotestiin torstaina 7.6. klo 11.30, klo 14.00, klo 15.00, 17.00 tai perjantaina 8.6. klo 11.30, klo 14.30, klo 16.30, klo 18.00. Pääset näkemään vaarattomassa tilanteessa miten koirasi käyttäytyy kohdatessaan hirven, karhun, suden tai ilveksen. Opi varautumaan ja lukemaan koirasi liikkeitä silloin, kun petoeläin on lähettyvillä.


ShowHau
Metsästyskoirakatselmus
Metsästyskoirien katselmuksessa lauantaina 9.6. klo 14-18 pääset tutustumaan metsästyksessä käytettäviin koirarotuihin. Tuomareina katselmuksessa rotujen asiantuntijoita. Ilmoittautumiset ennakkoon. Osallistujille kirjallinen arvostelu. Osallistumismaksu 40 € sisältää sisäänpääsymaksun messuille.
Tiedustelut: nayttelypalvelut@showhaucenter.fi


ShowHau Match Show 
Tervetuloa leikkimieliseen ShowHau Match Show -näyttelyyn sunnuntaina 10.6. klo 14-18. Kilpailuluokat ovat pienet koirat, suuret koirat, pienet pennut ja suuret pennut. Ilmoittautuminen paikan päällä. Osallistumismaksu 20 €/hlö. perhemaksu 40 €. Maksut sisältävät sisäänpääsymaksun messuille.